Milencov striedali ako svoje nohavičky: Odpadnete, koľko ich mala kráľovná popu alebo legendárna Bardotka

Bolo by nefér tvrdiť, že iba muži vedia byť sukničkári. Užívať si priazeň a horúcu náruč pánov vedeli a vedia aj mnohé známe ženy.

Bolo by nefér tvrdiť, že iba muži vedia byť sukničkári. Užívať si priazeň a horúcu náruč pánov vedeli a vedia aj mnohé známe ženy.

Fotogaléria

Brigitte Bardot

Za kultovými iniciálkami BB nájdete francúzsku herečku, modelku a speváčku Brigitte Bardot (87). Počas života mala zvodná blondínka oficiálne sedemnásť vzťahov a bola celkovo štyrikrát vydatá (režisér Roger Vadima, herec Jacques Charrier, multimilionár Gunter Sachs a politik Bernard d'Ormale).

Svoje jediné dieťa, syna Nicolasa Jacquesa, mala s druhým manželom. Kvôli rozbiehajúcej sa kariére chcela ísť na potrat, ale Jacques ju nakoniec presvedčil na manželstvo a materstvo. Bardot podľa vlastných slov odchádzala do ďalšieho vzťahu, keď „prítomnosť začínala byť vlažná“. V jednom rozhovore uvidela: „Vždy som hľadala vášeň. Preto som bola často neverná. A keď sa vášeň chýlila ku koncu, balila som si kufor."

Medzi mužmi, ktorí sa objavili po jej boku bol napr. barman a lyžiarsky inštruktor Christian Kalt, spevák Serge Gainsbourg, spisovateľ John Gilmor, herci Warren Beatty či Laurent Vergez.

Poprela však milenecké vzťahy so spevákmi Johnnym Hallydayom, Jimim Hendrixom a Mickom Jaggerom. Svojou pozornosťou a obdivom ju zahŕňali aj zástupy ctiteľov, od ktorých v čase najväčšej slávy dostávala až osemdesiat listov denne.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});