Oscarový herec učí pokore: Naše celebrity by si mali brať príklad, píšu média o Del Torovi

Je pokorný, vtipný, srdečný a má prehľad. 55-ročný portorický herec Benicio del Toro sa na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových ...

Je pokorný, vtipný, srdečný a má prehľad. 55-ročný portorický herec Benicio del Toro sa na Medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch predviedol v tom najlepšom svetle.

Fotogaléria

Nepohrdne žiadnou možnosťou darovať autogram či usmievavé selfíčko. Až potom sa spokojný odoberie do hotela. Inak tomu nebolo ani po príchode do Karlových Varov, kde si na Medzinárodnom filmovom festivale prevzal cenu prezidenta.

Keď sa znova objavil pred hotelom, situácia sa zopakovala. Nadšení fanúšikovia na svoj idol opäť nadšene pokrikovali, on bol napriek nabitému programu ku každému z nich milý, ľudský a mimoriadne trpezlivý.

"Skrátka, hviezda prvej veľkosti bez akýchkoľvek manierov. Z jeho správania by si rozhodne mali zobrať príklad niektoré hviezdičky českého rybníčka, ktorým je zaťažko na premiérach svojich filmov poskytnúť rozhovory či sa iba usmiať do fotoaparátu. A to ani zďaleka nemajú pred sebou takú kariéru ako má Benicio vo svojom životopise," napísal o oscarovom Del Torovi český Blesk.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});