Obrovské prekvapenie pre fanúšikov: Čo robí Johnny Depp v Česku?

Johnny Depp počas vlaňajšieho filmového festivalu v Karlových Varoch v rozhovore pre Markízu naznačil, že by sa do našich končín mohol ...

Johnny Depp počas vlaňajšieho filmového festivalu v Karlových Varoch v rozhovore pre Markízu naznačil, že by sa do našich končín mohol čoskoro vrátiť. Prešiel takmer rok a je späť. Tentokrát však nie v úlohe herca, ale muzikanta.

Fotogaléria

Osemnásobný držiteľ Grammy a člen rockové slávy pozval Johnnyho Deppa tesne pred rozsudkom v kauze ohovárania jeho Ex Amber Heard do Anglicka, kde spoločne v Royal Albert Hall odohrali koncert s celosvetovou odozvou. Po úspechu na Britských ostrovoch sa herec pridáva k Beckovi na celoeurópske turné a neobídu ani naše končiny. Už 11. júla sa spoločne predvedú v Prahe. 

Jeff Beck si vybudoval jednu z najvplyvnejších kariér v rockovej histórii. Časopis Rolling Stone ho pre jeho umenie zaradil medzi stovku najlepších gitaristov všetkých čias a dvakrát bol uvedený do Rock&Rollovej siene slávy. Hral po boku tých najväčších velikánov rocku, bluesu a jazzu a právom je považovaný za jedného z najtalentovanejších muzikantov na svete.

A prečo práve Johnny Depp? "Pred 5 rokmi mi zaklopal na dvere šatne v Japonsku a od tej doby sme sa spolu neprestali skvele baviť," povedal Beck, ktorý je svojmu hudobnému remeslu verný už viac ako 50 rokov!

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});