Mesto SNOV? Ema Müller opísala svoj život v Paríži: Takáto je realita!

Už je to desať rokov, čo žijem v tomto bláznivom meste, hodnotí Ema Müller svoje pôsobenie v metropole snov!

"Už je to desať rokov, čo žijem v tomto bláznivom meste," hodnotí Ema Müller svoje pôsobenie v metropole snov!

Fotogaléria

Dcéra Sone Müller a Richarda Müllera v rozhovore pre Refresher prezradila, že „šoubiznisová éra“ bola pre ňu toxická, a tak sa rozhodla už v šestnástich rokoch odísť zo Slovenska, aby mohla zostať v anonymite.

Konkrétne do Kanady, do malého mestečka Jonquière. "Oficiálne som sa tam mala naučiť angličtinu, ale pre mňa to bola skôr taká skúška nezávislosti a samostatnosti," povedala pre Forbes. 

„Veľmi som túžila ísť niekam celkom sama, aby som sa o sebe naučila nové veci. Možno som bola iba tínedžerka, ktorá chcela odísť od rodičov, neviem, ale to celé pre mňa malo oveľa hlbší význam."

Ema je Slovenkám známa predovšetkým vďaka príspevkom na sociálnym sieťam, ktoré ani zďaleka NIE SÚ o dokonalosti. 

Aktuálne pôsobí v Paríži v oblasti fashion PR, kde vymýšľa komunikačné stratégie na mieru pre módne značky. Svoje začiatky v metropole Francúzska opísala takto: „Mala som čerstvých 18 rokov a prišla som sem s najlepším kamarátom. Nezaoberala som na ničím iným ako slobodou, bohémstvom a krásou tohto mesta." 

Neváha zverejňovať fotky so slzami v očiach aj totálne bez mejkapu. 

Prešlo 10 rokov, zážitkov a skúseností pribudlo a zdá sa, že Paríž sa stal Eminou definitívnou súčasťou. "Vieš si prestaviť, čo všetko som si tu zažila, prežila, odžila, koľko sa mi toho podarilo, koľko nepodarilo, ako som ho raz milovala, potom zase nenávidela, raz som sa tu cítila ako doma, inokedy zase totálne stratená v obrovskej metropole, ktorá mi stále robí nejaké naprieky," píše na Instagrame.

"Vždy som túžila spoznávať svet mimo domova – sama za seba, od seba k sebe, cez celý svet. A spoznávať ho v meste lásky, módy, francúzskych syrov a bagety, bolo mojím snom, ktorý si žijem už desať rokov."

Súčasťou Eminho príspevku je priznanie súvisiace s rešpektom pred najväčším námestím Concorde. Aj po rokoch má totiž strach prejsť cezeň na bicykli. A je na to hrdá! 

Amber Heard počas súdneho procesu v štáte Virginia.
Módna ikona Amber Heard: Myslite si o nej, čo chcete, štýl má svetový! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: forbes.sk refresher.sk

Odporúčame z TIVI.sk
 
});