Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Brutálne pikantné: Nepodceňujte čaro „ručnej práce“, stále má svoje plusy

Záleží vám na sexuálnom uspokojení svojho chlapa? Skvelé. V tom prípade netreba opomínať ani na osvedčenú klasiku z mladých čias. Pokiaľ ...
  • Zdroj: Unsplash/Deon Black

Záleží vám na sexuálnom uspokojení svojho chlapa? Skvelé. V tom prípade netreba opomínať ani na osvedčenú klasiku z mladých čias. Pokiaľ ste nechceli byť za necitlivú mrchu, tak ste mu občas dopriali slastný výron aj vlastnou rukou.

Kde sa o neho takto postarať?

Vhodných miest je mnoho, určite však zvoľte také, kde máte dostatok súkromia. Papierové vreckovky a vlhčené obrúsky sú dobrou voľbou v kabelke.

AUTO – nikdy nie počas jazdy, ale radšej v zaparkovanom na odpočívadle bez svedkov, pri lese, na tmavom parkovisku, v podzemnej garáži (bez kamier), alebo v autoumyvárke.

PRÍRODA – všade tam, kde nie sú v blízkosti ľudia a lietajúci bodavý hmyz.

RÝCHLOVKA – archív / sklad v práci, toaleta v bare, v stane na letnom festivale…

Dobrá rada: Nerobte mu to rukou v kine, alebo v skúšobnej kabíne v obchode. Nemusíte včas zachytiť každú kvapku, a riziko odhalenia je veľmi veľké.    

Na zváženie: V móde je namiesto rúk použiť k vyvrcholeniu partnera aj svoje chodidlá. Okúpané a naolejované ženské nôžky dokážu pri správnej technike veľké divy. Na prípadnú otázku, kde ste sa to naučila, neváhajte prezradiť tematické porníčko. To ho rozpáli ešte viac.

Bude nadržaný ako NIKDY predtým: Šokujte partnera nečakaným predstavením, dodržte TENTO plán a zažite aj vy neskutočne intenzívny orgazmus! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});