Išla takmer donaha! Môže mať Pavlína Pořízková stále takú neuveriteľnú postavu?

Svetoznáma modelka z českého Prostějova začiatkom apríla oslávila 57. narodeniny. Na svoj instagramový profil zavesila fotku, ktorá mnohým, ...

Svetoznáma modelka z českého Prostějova začiatkom apríla oslávila 57. narodeniny. Na svoj instagramový profil zavesila fotku, ktorá mnohým, v dobrom slova zmysle, vyráža dych.

Fotogaléria

Len vo svetlo oranžových nohavičkách a čiernych topánkach sa opiera o starú drevenú komodu. Pravou rukou si pritom prekrýva prsia. Ako sama k fotke píše: „Som 57-ročná žena a začínam svoj život odznova. Neustále sa porovnávam s inými ženami v mojom veku. Keď zapadnem, ale cítim, že vynikám aj v pozitívnom zmysle, mám zo seba dobrý pocit. Keď sa mi nedarí, hanbím sa.

„Protijed na hanbu, ktorá je celá vnútorná a egocentrická, je empatia. Tvárou v tvár, s duchovnou štedrosťou. Keď spoznám svoju hanbu: Nevyzerám ako mladá, nie som taká bohatá, ani pekná, úspešná alebo úspešná alebo milovaná – ako žena, s ktorou sa porovnávam, to dokážem otočiť. Môžem jej dovoliť, aby ma namiesto toho inšpirovala. Môžem oslavovať a obdivovať, namiesto hádzania blata. A to je výhra pre všetkých."

"Všimnite si zvláštny spodok môjho brucha. Tak to je niečo, čo sa vám stane, keď porodíte dve deti, ste chudé a máte 57 rokov. Stane sa to bez ohľadu na to, aké dobré máte brušné svaly."

Pri troche pozornosti si v pravom rohu fotky všimnete pohodenú striebornú hodvábnu plachtu. Nie je tam náhodou. Sama modelka z tomu uvádza: "Má za sebou históriu milovania."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});