Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa

Herec Johnny Depp vyhral súdny spor s exmanželkou Amber Heard. Porota mu uznala odškodné 15 miliónov dolárov za ohováranie.

Herec Johnny Depp vyhral súdny spor s exmanželkou Amber Heard. Porota mu uznala odškodné 15 miliónov dolárov za ohováranie.

Fotogaléria

Rodina, škola, problémy
Mladý Depp sa čoraz viac uchyľoval do vlastného sveta, aby utiekol od života hádok a neustáleho ponižovania. Žiaľ, nie celkom úspešne. Denis Meikle v knihe Johnny Depp opisuje incident, ktorý v duši herca zanechal nezmazateľnú stopu. Keď stál pred dverami školy, okoloidúci cudzinec na neho z ničoho nič vykríkol. "Bože, aké škaredé dieťa." Naoko bezvýznamná poznámka ťala hlboko. Johnny po rokoch priznal, že spomínaný moment ho neskutočne vytočil a čo bolo najhoršie, znamenal iba začiatok. Začiatok šikany na strednej škole, kde sa o ňom pre jeho etnický vzhľad mali vyjadrovať ako o "špinavom indiánovi".

Mal štrnásť, keď sa začal sebapoškodzovať. "Bol to nešťastný pocit," povedal v rozhovore pre Time Out. "Jednoducho spôsob, akým vyjadriť odpor" - voči vratkému manželstvu rodičov, ktoré sa mu rozpadávalo priamo pred očami. "Sťahovali sme sa zo štvrti do štvrti, z domu do domu. Tam vonku je obrovská história mojej rodiny: Nábytok, moje hračky, školské práce, proste všetko... Všetko bolo opustené, zanechané na povalách či garážach. Všetko bolo preč."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});