Trápia vás nevýrazne krátke riasy? Túto novinku si zamilujete a VÁŠ POHĽAD...

Ak ste ešte nepočuli o vytočení rias, tak teraz zbystrite. Je čoraz populárnejšia u žien, ktoré chcú byť prirodzené a tým syntetickým ...
  • Zdroj: Pexels/Olya Kobruseva

Ak ste ešte nepočuli o vytočení rias, tak teraz zbystrite. Je čoraz populárnejšia u žien, ktoré chcú byť prirodzené a tým syntetickým zadelili jasnú stopku.

Pôjdu z vás do kolien! Kamošky, aj chlapi. Lebo váš pohľad bude skutočne magický. Dovoľte, aby sme vám predstavili metódu Lash lift – vytočenie rias.

My sme z nej namäkko, pretože efekt vytočenia je výrazný ako pri dlhých, tak aj pri krátkych riasach. Riasy sa krásne vytočia od korienkov až ku končekom, oko sa opticky zvýrazní a zväčší.  

Nie je to trvalá na riasy

Možno si to pamätáte z minulosti, jednalo sa o veľký bum v beauty biznise. Kráča to do zabudnutia, pretože Lash lift je oveľa šetrnejšia metóda. "Riasy sa vytočia pomocou silikónových podložiek, následne sa nanesú prípravky krémovej konzistencie, ktoré majú šetrný vzorec, a tým zamedzia presušeniu rias.

Po vytočení sa riasy nafarbia čiernou farbou a aplikuje sa Lash botox – výživná kúra na riasy, ktoré sa týmto ošetrením posilnia a vyživia," vysvetľuje Lenka Kučeráková z Elixir salónu. A voilà, vy už len zvodne žmurkajte.

Ako dlho a za koľko?

Aplikácia s farbením rias a regeneračnou kúrou trvá približne hodinu a mihalničky vám vydržia 6 až 7 týždňov, v závislosti od rastového cyklu rias. Ceny sa pohybujú od 35 do 60 eur, v závislosti od kvality materiálu a skúseností kozmetičky, Lashstylistky. 

Vaše vlasy si pamätajú všetko.
7 hrubých chýb v starostlivosti o vlasy, ktoré musíte prestať robiť! Zobraziť článok

Odporúčame z TIVI.sk
 
});