Dcéra Borisa Kollára prekvapila: Wow, takto oblečenú ju často nevidieť!

Rada vystavuje svoje sexi, vyšportované krivky na obdiv. No teraz nás influencerka a vášnivá športovkyňa Alexandra Horňáková prekvapila. ...

Rada vystavuje svoje sexi, vyšportované krivky na obdiv. No teraz nás influencerka a vášnivá športovkyňa Alexandra Horňáková prekvapila. Príjemne!

Fotogaléria

Mladá blond kráska, okrem iného aj dcéra politika Borisa Kollára, sa na nedostatok fanúšikov a pozornosti nemôže sťažovať. Aj keď rada na Instagram zavesí fotku v plavkách či vyzývavých krátkych šatách, jej ostatný príspevok dokazuje, že rovnako tak dobre jej štíhla športová postava vynikne aj v štýlovom béžovom nohavicovom kostýme v kombinácii s bielym tričkom, kabelkou a teniskami. Vhodne k tomu ladila aj módne okuliare. 

Dcéra politika sa rozhodne nemá za čo hanbiť – vie to – takže svoju postavu rada prezentuje na sociálnych sieťach. Krátke šaty, hlboké výstrihy, trendy plavky a pózy, ktoré by jej mohli závidieť aj niektoré modelky. 

Kráska je vášnivou športovkyňou, jazdí parkour, reprezentuje Slovensko a vyhráva preteky. Okrem toho rada zájde do fitka, hrá tenis, bicykluje. Keď chce úplne vypnúť, maľuje. Možno raz jej diela niekde uvidíme. 

Saške zavoňal aj modeling, na prehliadkových mólach jej to tiež sekne. Fotky v galérii!

Popoluškine črievičky
Staňte sa princeznou vo vlastnej rozprávke: Popoluškine črievičky, TOP trend, ktorý vás zaručene očarí a hodí sa aj na vaše nôžky Zobraziť článok

Odporúčame z TIVI.sk
 
});