Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

S touto sexuálnou polohou nie sú ŽIADNE žarty: Stačí jediný zlý pohyb a budete potrebovať OKAMŽITÚ lekársku pomoc!

Nájdením tej najvhodnejšej sexuálnej polohy dokážete svoj intímny život posunúť na vyšší level. Podľa sexuológov však existuje jedna, ...
  • Zdroj: Getty/standret

Nájdením tej najvhodnejšej sexuálnej polohy dokážete svoj intímny život posunúť na vyšší level. Podľa sexuológov však existuje jedna, pri ktorej musíte dávať skutočne veľký pozor - počas aktu totiž hrozí nebezpečný úraz.

Fraktúra penisu

Lekári tvrdia, že poloha opačného jazdca, alebo obrátene na koníka (cowgirl) – je najnebezpečnejšia sexuálna pozícia. Počas tejto polohy partner leží na chrbte a vy si sadnete na partnera, ale chrbtom k nemu.

Výstrek do úst, ANÁLNY sex, výmena partnerov: Čoho sa ešte ženy OBÁVAJÚ najviac pri sexe? Na muške aj muži! A čo ich trápi v posteli? Zobraziť článok

Ako môže dôjsť k zraneniu?

Pokiaľ sa partneri nepohybujú v rovnakom rytme počas aktu, táto poloha môže spôsobiť problémy s erekciou, ale čo je ešte oveľa horšie, môže spôsobiť poranenie penisu. Dokonca také vážne, že partner bude potrebovať okamžitú lekársku pomoc.

Muži, ktorí si tým prešli, to opisujú ako strašnú bolesť, ktorá sa nedá k ničomu porovnať a tvrdia, že trvalo veľmi dlho, kým si sex dokázali opäť bez strachu užiť. 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});