Liam Neeson o ťažko chorom kolegovi Bruceovi Willisovi: Moje srdce je s ním!

Hviezda filmu 96 hodín, Liam Neeson, reagoval na diagnózu afázie jeho kolegu z akčných filmov Brucea Willisa.

Hviezda filmu 96 hodín, Liam Neeson, reagoval na diagnózu afázie jeho kolegu z akčných filmov Brucea Willisa.

Fotogaléria

Ukončenie kariéry, „ktorá pre herca toľko znamenala“, oznámila jeho manželka prostredníctvom sociálnych sietí. Udalosti nabrali rýchly spád potom, čo Bruce „prekonal isté zdravotné problémy“ a bola mu diagnostikovaná afázia, ktorá „ovplyvňuje jeho kognitívne schopnosti“, stojí vo vyhlásení z 30. marca.

Ťažké obdobie hercovu rozvetvenú rodinu ešte viac stmelilo a posilnilo. Pod spoločným vyjadrením sa podpísali nielen jeho súčasná manželka Emma Heming Willis s ich dvomi dcérami Mabel a Evelyn, ale aj jeho bývalá manželka Demi Moore s ich tromi dcérami Rumer, Scout a Tallulah. "Robia všetko, čo je v ich silách, aby ho podporili," povedal Willisov blízky zdroj pre People. "Zomkli sa, aby mu pomohli vyrovnať sa s tým, čo príde."

Čo presne sa s hercom deje, drží rodina pod pokrievkou. Isté však je, že Bruce s ochorením bojuje už dlhší čas. Nemenovaný zdroj pre Page Six potvrdil dohady o tom, že jeho upadajúce kognitívne schopnosti boli v Hollywoode verejným tajomstvom.

"Je to skutočne náročné obdobie pre našu rodinu, preto si veľmi vážime vašu lásku, súcit a podporu. Prechádzame si tým ako silný rodinný celok a chceli sme doň zahrnúť aj (Bruceových) fanúšikov, pretože vieme, ako veľa pre vás znamená, rovnako ako vy preňho,“ uzavreli hercovi blízki.

Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer omrzel jej majestátny dom: Pozrite sa, akú nádheru ukrýva! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});