Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali

Myslíte si, že v momente, kedy ich beriete do úst totálne vypnú? Omyl, mozog im funguje na plné obrátky a niektoré myšlienky dokážu riadne ...
  • Zdroj: Getty/skynesher

Myslíte si, že v momente, kedy ich beriete do úst totálne vypnú? Omyl, mozog im funguje na plné obrátky a niektoré myšlienky dokážu riadne prekvapiť.

„Keď ma moja obrába dole, myslím len na to, kedy pôjdeme naozaj na to. Orálny sex si skutočne užívam, ale milovanie je pre mňa to najdôležitejšie. Tie chvíle, keď sa v tom navzájom stratíme a obaja dosiahneme orgazmus.“ (Juro, 29)

„Až mi je to trápne, no ja rozmýšľam nad tým, kam sa jej vystriekam. Nikdy neviem, či sa mám opýtať partnerky, alebo to nechať len tak a prekvapiť ju. Čo ak tým pokazím spoločné chvíle…“ (Denis, 19)

Najideálnejšia poloha na orálny sex: Pozor, kultovú 69 strieda 42! Zobraziť článok

„Ja ten orál moc nemusím. Nikdy neviem, ako sa to skončí. Urobím sa a to je všetko? Alebo ma chvíľu bude rozmaznávať a potom sa pustíme do divokého, vášnivého milovania? Keď ideme rovno na vec, vždy viem, ako sa to skončí. Orál je preto nevyspytateľný. Aspoň pre mňa.“ (Tomáš, 22)

„Keď mi stiahne nohavice, začnem rozmýšľať nad tým, kedy som sa tam dole upravil. Aby som nebol odpudzujúci s metrovými chlpmi. Aj ja vyžadujem, aby bola žena dole upravená, je teda samozrejmé, že mi na tom záleží aj v opačnom prípade.“ (Teo, 35) 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});