10 osvedčených ženských trikov, vďaka ktorým vám žiadny muž neodolá!

Ani luxusné handry, ani trendové líčenie nezaručí, že z vás muži pôjdu do kolien. Existujú však nenáročné triky, vďaka ktorým budete ...
  • Zdroj: Getty/Wavebreakmedia

Ani luxusné handry, ani trendové líčenie nezaručí, že z vás muži pôjdu do kolien. Existujú však nenáročné triky, vďaka ktorým budete pre nich príťažlivou kráľovnou. 

6. Buďte láskavá, milá 

Určite ste sa už stretli s krásnou ženou, ktorá bola arogantná, nepríjemná, bez úsmevu, hašterivá a mohli by sme pokračovať. Nebolo to odpudivé? Bolo! Láskavá, milá povaha dokáže zázraky, a to nemusíte byť misskou, ani modelkou. 

7. Oblečte si len pohodlné kúsky

Atraktivita človeka do veľkej miery závisí od toho, ako dobre sa cíti vo svojej koži. Ak máte na sebe nepohodlné oblečenie, kúsky, ktoré nezodpovedajú vášmu štýlu, budete ako na ihlách, Vždy si oblečte to, v čom sa cítite dobre, bude z vás vyžarovať aj sebavedomie. 

8. Starajte sa o seba

Áno, zdravie je na prvom mieste. Dôležitá je aj vnútorná harmónia a starostlivosť o telo. Dávajte si pozor na to, čo jete, cvičte, dostatočne odpočívajte, pite veľa vody a starajte sa o svoju pokožku. Adekvátna starostlivosť zatraktívni aj váš vzhľad. 

9. Červený rúž

Nemusíte byť majsterkou v líčení, no s červeným rúžom nikdy nič nepokazíte. Červené pery sú pre mužov neodolateľné. Nebojte sa toho, existuje toľko krásnych odtieňov, že si určite aj vy prídete na svoje. 

10. Buďte sama sebou

Krása vychádza zvnútra a najkrajšia budete vtedy, keď sa nebudete na nič hrať, ukážete svoje pravé ja okolitému svetu. Ste ukecaná kočka, ktorá miluje bláznivé farby a kombinácie, alebo tichá, rozvážna osoba, ktorá rada nosí neutrálne farby? Nájdite a prijmite svoj štýl a nechajte vyniknúť svoju osobnosť. Prudký afekt a neprirodzenosť je out!

Hriešne tajomstvá žien
Hriešne tajomstvá žien: Páni, toto robíme, keď nás nevidíte! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});