Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Teraz sa podržte, TÁTO sexuálna pozícia patrí medzi tie najhoršie: Väčšina ľudí ju NENÁVIDÍ, a ak je partner nižší, bude to aj veľmi komické!

Kým niektoré sexuálne pozície doslova milujeme, iné naopak, neznášame. Prekvapí vás, ktorá pozícia je celosvetovo najmenej obľúbená.
  • Zdroj: Getty/grinvalds

Kým niektoré sexuálne pozície doslova milujeme, iné naopak, neznášame. Prekvapí vás, ktorá pozícia je celosvetovo najmenej obľúbená.

Experimentovanie v posteli je v dlhodobom vzťahu nevyhnutné na to, aby to dvoch neprestalo baviť. No niektoré polohy majú stopku a ľudia ich robia len pre to, že sa prezentujú, ako tie, ktoré svet miluje. Opak je pravdou. 

Bude nadržaný ako NIKDY predtým: Šokujte partnera nečakaným predstavením, dodržte TENTO plán a zažite aj vy neskutočne intenzívny orgazmus! Zobraziť článok

Dobre známa 69 

Poloha, pri ktorej nejeden pár na obrazovke vzdychá vzrušením nie je až tak veľmi obľúbená aj v reálnom živote. Všetko je to fajn, pokiaľ nepríde na lámanie chleba a táto poloha je tou, ktorá málokoho skutočne poteší.

Priznali sa k tomu hlavne ženy po celom svete v niekoľkých diskusiách. Pre veľa z nich je iba chladnou verziou pomyselného vzrušenia a ak by stál sex len na nej, pravdepodobne by si ho obe pohlavia až tak veľmi neužili.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});