Je toto nová módna ikona? Outfity Sereny Williams valcujú internet!

Viac ako 25 rokov posúvala hranice! Serena Williams od svojho vstupu do profesionálneho tenisového sveta v 90-tych rokoch, otriasla snáď ...

Viac ako 25 rokov posúvala hranice! Serena Williams od svojho vstupu do profesionálneho tenisového sveta v 90-tych rokoch, otriasla snáď všetkým, čím sa dalo.

Fotogaléria

Jej športové úspechy sú fascinujúce. Počas svojej profesionálnej kariéry vyhrala 56 turnajov WTA v dvojhre a 18 turnajov vo 4-hre. Aspoň dvakrát vyhrala každý zo štyroch grandslamových turnajov v dvojhre aj vo štvorhre. Je označovaná za najlepšiu hráčku histórie tenisu a v ženskej kategórii zarobila historicky najväčší finančný obnos.

Odjakživa bola ostro sledovanou osobnosťou – na kurte, aj mimo neho. Módni kritici spomínajú na jej farebné kreácie, úsporné bikiny, prvky streetwearu kombinované s večernou róbou, oblek v štýle "Catwoman" či sukne namiesto opaska.

Jednoducho, táto ženská má drive a to, čo jej v minulosti očiach mnohých znižovalo kredit, sa stalo hlavnou témou jej dnešného Instagramu. Pozrite sa, aké vkusné módne inšpirácie Serena prostredníctvom sociálnych sietí ponúka:

V klipe Beyonce k skladbe Sorry zvŕta svoje prednosti v čiernom body, čím rozprúdila diskusie o pravých ženských krivkách vo "vysokej móde". V roku 2016 pre AP povedala, že podľa režisérky videa je koncept klipu "celý o sile… a odvahe."  o tom, ako vníma Serenu. 

Neprehliadnuteľná bola v roku 2019, kedy si na THE MET GALA obliekla žiarivo žltú róbu od Atelier Versace s ružovými kvetinovými detailmi a s už spomínanými neónovými teniskami Nike. 

Keďže Serena v móde neprestáva riskovať, a na jej Instagram sa pripájajú fanúšikovia po tisíckach, odhadujeme, že svoj dlhý zoznam úspechov čoskoro rozšíri a bez námahy zbúra hranice medzi silou na kurte a miláčikom červeného koberca. POZRITE SI GALÉRIU.

Matthew McConaughey
Spuchnuté líca posiate vredmi: Herec McConaughey šokoval výzorom. Bože, on si fakt natieral tvár s TÝMTO?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});