Herzigová sa obula do dnešných modeliek: Videli ste ich? Môj bože!

O dnešných kráskach si myslí svoje! Podľa veteránky módnych mól, Evy Herzigovej, dnešné modelky nemajú žiadnu charizmu a v konečnom dôsledku ...

O dnešných kráskach si myslí svoje! Podľa veteránky módnych mól, Evy Herzigovej, dnešné modelky nemajú žiadnu charizmu a v konečnom dôsledku sú iba kópiami jedna druhej. 

Fotogaléria

Dvojnásobná mamina, manželka obchodníka Gregoria Marsiala a exmanželka Tica Torresa (bubeníka z kapely Bon Jovi) o svojich profesionálnych a fyzických kvalitách presvedčila celý svet.

Takmer 50-ročná Herzigová, ktorej mala k hviezdnej kariére pomôcť náhoda, však s pokorou tvrdí, že najdôležitejšie v živote je aj tak zdravie a pohoda – jej samotnej, manžela a predovšetkým jej troch detí.  

Česká modelka Eva Herzigová už má najlepšie modelingové roky za sebou, to však neznamená, že nemá čo ukázať! 

Hviezda rodáčky z Litvínova stúpla v momente, kedy vystriedala v reklamnej kampani značky Guess Claudiu Schiffer. Dostala prezývku Marilyn Monroe Východu a Miss Wonderbra a začala zdobiť titulky prestížnych magazínov ako Harper´s bazaar, Elle, Woman či parížske a talianske Vogue.

Po rozchodu s Torresom sa šuškalo o Evinej anorexii. Otázkou dňa boli aj drogy. "Nikdy som ich nebrala, pretože vidím ich účinky na ľuďoch. Nemám rada, čo sa po nich z ľudí stane. Drogy pre mňa nikdy neboli pokušením," vyvrátila fámy v rozhovore pre britský denník The Sun. Za jej vtedajšou prehnanou štíhlosťou bol vraj stres z rozchodu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});