Dcéra Aleca Baldwina a Kim Basinger prehovorila o anorexii: Všetko tá SKAZA nestála za to, milujte sa, život je krátky, vyhlásila

27-ročná Ireland Baldwin je vernou kópiou svojej matky, ktorou nie je nik iný ako sexsymbol 90-tych rokov, Kim Basinger.

27-ročná Ireland Baldwin je vernou kópiou svojej matky, ktorou nie je nik iný ako sexsymbol 90-tych rokov, Kim Basinger.

Fotogaléria

Kráčať v šľapajách slávnych a navyše extrémne talentovaných rodičov sa však dá vnímať aj ako prekliatie: „Stále som v tejto otázke väzňom," vyhlásila blondínka, ktorá si vo svojom živote preskákala skutočne všeličím. Kedysi zápasila s anorexiou – a trvalo jej roky, kým svoje telo prijala také, aké je. 

„Ako dievča som bojovala s mnohými poruchami príjmu potravy a telesnými problémami. Verte mi, všetka tá bolesť a skaza, ktorú som si spôsobila, nestála za to," napísala modelka na Instagrame, ktorá si od mája naplno užíva rolu mamičky rozkošného dievčatka menom Holland.

„Milujte sa!! Ste krásni!! Dobrú chuť," pokračuje. „Jedzte zmrzlinu so svojimi priateľmi! Cvičte a jedzte zdravo, aby ste sa starali o svoju myseľ a telo, ale nájdite zdravú rovnováhu! Život je príliš krátky."

Ilustračná foto
Poškodeným pažerákom to nekončí: Bulímia vám zničí telo, rodinu... proste úplne všetko, hovorí Emma v rozhovore Zobraziť článok

Napriek tomu, že je aktívnou modelkou, po sláve neprahne. „Najlepšia vec, ktorú môžem povedať každému, kto si myslí, že sa chcem priživiť na sláve môjho otca a matky je: som nezávislá a všetko, čo robím, robím po svojom!" 

FOTKY Ireland Baldwin nájdete v galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});