Bagárová dojíma k slzám: Som silná žena, ktorú v živote nič nezastaví, odkázala Ruminke

Už sú to dva roky, čo česká speváčka Monika Bagárová priviedla na svet nádhernú dcérku s netradičným menom - Rumia. A práve tá sa stala ...

Už sú to dva roky, čo česká speváčka Monika Bagárová priviedla na svet nádhernú dcérku s netradičným menom - Rumia. A práve tá sa stala jej najvzácnejším pokladom.

Fotogaléria

"Obdivujem všetky mamičky a hlavne tie, ktoré to zvládajú bez akejkoľvek pomoci alebo majú bábätká rovno dve a viac. Tak ja len, že i my sme na začiatku i my máme noci, keď nespíme a plačeme a i ja mám kruhy pod očami a som unavená. Tak všetkým mamičkám a budúcim mamičkám veľa síl, trpezlivosti a zdravíčka, to je to najdôležitejšie. Sme v tom spolu," napísala. 

Našťastie, Monika má okolo seba mnoho dobrých ľudí a priateľov, ktorí ju držia nad vodou v každej životnej situácii. Nepochybne aj v prípade rozchodu s otcom jej dcéry, MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom. Pre speváčku bolo odlúčenie zdrvujúce a ktovie, ako by situáciu zvládala nebyť jej malého pokladu - dcérky Ruminky, v ktorej našla dôvod bytia a zdroj nevyčerpateľnej lásky. 

Monika Bagárová
Monika Bagárová ohúrila krásou: Stačil jej kabát v tejto výnimočnej farbe! Zobraziť článok

"Ďakujem, že si mi ukázala, čo je to LÁSKA, taká iná, taká čistá, taká nadpozemská," uviedla k fotke svojho rozkošného dievčatka.

"Naučila si ma trpezlivosti, naučila si ma omnoho viac počúvať, potvrdila si, že rozhodovať sa na základe intuície a srdcom je správne. Urobila si zo mňa lepšieho človeka. Pri tebe si každý deň uvedomujem skutočné životné hodnoty. Pre teba som silná žena, ktorú v živote nič nezastaví, pre teba chcem budovať, pre teba chcem byť najlepšia mama..." Nuž, čo dodať, je zjavné, že česká kráska už svoj zmysel života našla a je neskutočne rozkošný!  Viac v galérii.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});