Bagárová dojíma k slzám: Som silná žena, ktorú v živote nič nezastaví, odkázala Ruminke

Už sú to dva roky, čo česká speváčka Monika Bagárová priviedla na svet nádhernú dcérku s netradičným menom - Rumia. A práve tá sa stala ...

Už sú to dva roky, čo česká speváčka Monika Bagárová priviedla na svet nádhernú dcérku s netradičným menom - Rumia. A práve tá sa stala jej najvzácnejším pokladom.

Fotogaléria

Monika si materstvo užíva plnými dúškami. Dôkazom sú jej príspevky na sociálnych sieťach, ktoré ilustrujú pocity vysloveného šťastia! 

"Ruminka krásne rastie, veľa papá, rada si rozpráva, mazná sa, občas zaspáva pri hudbe a - ako inak - na rukách. Hlavne, že som hrala frajerku, že moje bábätko bude pekne spinkať v postieľke. No to určite. Nevadí, milujeme ju najviac na svete, čo by sme pre ňu neurobili,“ opísala pocity čerstvej matky na Instagrame a priznala, že porodiť dieťa znamená prejsť obrovskou zmenou. "Občas je to jednoducho mega náročné a ja som vďačná za svoju rodinu, lásku a priateľov, ktorí nám pomáhajú a sú stále na blízku.“

Všetok svoj voľný čas venuje rozmilému dievčatku, ktoré nadovšetko miluje.

Niet pochýb, že Bagárová prežíva vďaka dcére to najkrajšie obdobie vo svojom živote, a to napriek tomu, že je stále v plnom pracovnom nasadení. Svojej speváckej kariéry sa nevzdala, práve naopak, neváhala si "naložiť" účinkovaním v rôznych reláciách, vrátane SuperStar, kde pôsobila ako porotkyňa. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});