Žiadna exotická či diétna dobrota: Toto je obľúbené jedlo Daniely Peštovej!

Nádherná česká modelka a partnerka porotcovského kata Paľa Haberu prezradila, aké jedlo milovala v detstve a tú dobrôtku si dopraje kedykoľvek, ...

Nádherná česká modelka a partnerka porotcovského kata Paľa Haberu prezradila, aké jedlo milovala v detstve a tú dobrôtku si dopraje kedykoľvek, keď na to dostane chuť.

Fotogaléria

Daniela Peštová má po päťdesiatke, stále krásnu pleť a postavičku oko lusk. V jej prípade platí, že vek je len číslom v občianskom preukaze. Možno by ste o modelke povedali, že si na taniere nakladá len šalátové listy, sladkostiam sa vyhýba, cvičí ráno aj večer a po šiestej si do úst už nevloží nič. 

Haberova partnerka však jednou fotkou vyvrátili tieto tézy a ukázala, že si dopraje aj kalorické dobroty. Na Instagrame uverejnila záber tradičného slovenského a českého pokrmu, ktorý milujú predovšetkým deti.  

"Dukátové buchtičky s krémom – toto jedlo mi pripomína detstvo. Doma sme to nerobili, takže som ich vždy netrpezlivo vyzerala na jedálnom lístku školskej jedálne. Na rozdiel od jazyka, pečene a karfiolu à la mozoček. To som teda naozaj nemusela!"

Zdravé pokrmy na stole

Daniela však nedá dopustiť na zdravé pokrmy na rôzne spôsoby. Dáva si pozor, aby bola strava vyvážená. Ak sú sladkosti, musí byť aj zelenina.

"Moja najobľúbenejšia zelenina sú kel kučeravý a sladké zemiaky. Kel kučeravý buď do šalátu, alebo orestovaný. A keď z neho urobím čipsy, zje ho aj ten najmladší. No a bataty môžem na všetky spôsoby. Teda až na koláč," uvádza modelka na sociálnej sieti. Nás inšpirovala. A vás?

Viac fotiek krásnej Daniely aj s Haberom v GALÉRII!

Odporúčame z TIVI.sk
 
});