Čo urobí zo šedej myšky bohyňu štýlu? Odpoveďou je šatník Victorie Beckham!

Štýl Victorie Beckham sa v priebehu rokov menil, najmä od čias Posh Spice, kedy sa zmenila z glam divošky na serióznu biznismenku.

Štýl Victorie Beckham sa v priebehu rokov menil, najmä od čias Posh Spice, kedy sa zmenila z glam divošky na serióznu biznismenku.

Fotogaléria

Dnes má Victoria status módnej ikony, a to nielen vďaka obrovskému úspechu, ktorý dosiahla v pozícii fashion dizajnérky a obchodnej líderky, ale predovšetkým pre jej osobitý zmysel pre štýl, z ktorého nijakým spôsobom už roky nevybočuje.

Jednoducho povedané, Beckham sa neustále styluje do outfitov, ktoré vystihujú jej imidž serióznej šéfky. Zameriava sa na vrstvenie, monochromatické farebné palety, androgýnne štýly, jednoduché doplnky a decentné potlače.

Jessica Alba
Neuveriteľne štýlová Jessica Alba: V jej šatníku nájdete aj menej známe značky, a TIETO by chcela každá! Zobraziť článok

Ak sa chcete inšpirovať, prvý krok, ktorým by ste mali začať, je zadovážiť si kapsulový šatník, ktorý je prierezom módy a funkčnosti. Zredukujte svoje oblečenie tak, aby ste dokázali všetky kúsky medzi sebou kombinovať.

Slovami stylistky Barbory Yurkovic: "mal by pozostávať z približne 40 kusov oblečenia a neráta sa doň príležitostné alebo športové oblečenie, ani spodná bielizeň." 

Ak sa pozriete na fotografie Victorie Beckham, môže sa vám zdať, že sa v kombináciách nepretrhla, pravdou však je, že za každým outfitom je kopec práce.

Ste pripravená naučiť sa obliekať ako módna ikona? POZRITE SI GALÉRIU, ktorá vám pomôže začať!

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Prezidentka Zuzana Čaputová
Ukázala, ako sa nosí farba tohto roka: Stobodový outfit Zuzany Čaputovej! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});