Ako vyzerá randenie s princom? Ohováranie a zásah do súkromia! Týmto všetkým si musela prejsť Kate

Rozprávkový život Williama a Kate Middleton je doslova vydretý.

Rozprávkový život Williama a Kate Middleton je doslova vydretý.

Fotogaléria

Lenže, ako to už býva, klebety na univerzitách sa šíria extrémne rýchlo – najmä, ak deriete lavice s členom britskej kráľovskej rodiny. Čoskoro vedel o Williamovej priateľke každý. 

Netrvalo dlho a reportéri sa objavili aj v dome rodiny Middletonovcov.  "Veľmi nás pobavila myšlienka, že by sme sa mohli stať svokrovcami princa Williama, ale nemyslíme si, že sa to aj naozaj stane," povedal vtedy Katein otec Michael Middleton.

 Kate Middleton v Belize.
Nočná mora kráľovnej Alžbety: Kate Middleton nafotili s neželaným kúskom! Zobraziť článok

V marci 2004 zaľúbencov nafotili, ako spoločne lyžujú vo švajčiarskych Alpách. Britský The Sun vtedy odpálil veľkolepú novinku na svojej titulnej stránke: "Konečne… Wills má dievča!"

V ten deň sa Kate Middleton dostala do centra pozornosti. Pre britské bulvárne médiá bol nearistokratický pôvod mladej dievčiny dobrým krmivom – jej rodinu dokonca nazývali „stredotriedni Middletonovci“. Spochybnená bola aj Kateina pracovná pozícia – v tom čase bola „iba“ nákupcom pre istý odevný reťazec. 

V roku 2007 sa na stránky novín dostali zábery princa Williama na párty, neskôr na to sa dvojica oficiálne rozišla. "Bola som nešťastná, ale v skutočnosti som sa vďaka tomu stala silnejším človekom," zhodnotila vtedajšiu situáciu Kate.

V októbri 2010 požiadal William Kate o ruku na úpätí afrického Mount Kenya. O tri týždne neskôr sa o novinku podelili so svetom. "Som ochotná sa rýchlo učiť a tvrdo na sebe pracovať," povedal Middleton reportérovi Tomovi Bradbymu počas ich oficiálneho zásnubného rozhovoru. William ju na opátku podporil slovami: "Som si istý, že sa jej bude dariť."

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});