Ivana Gáborík zvyšky jedla nevyhadzuje: Tento kreatívny dezert vytvorila z raňajok

Tanečníčka a okrem iného aj mama je kreatívnou nielen na tanečnom parkete, ale ako sa zdá, tak aj v kuchyni. Svojej dcérke, či manželovi ...
  • Zdroj: Instagram / @iversanns

Tanečníčka a okrem iného aj mama je kreatívnou nielen na tanečnom parkete, ale ako sa zdá, tak aj v kuchyni. Svojej dcérke, či manželovi pripravuje takéto chutné jedlá.

To, že jedlom sa nemá plytvať vie aj známa tanečníčka Ivana Gáborík, ktorá často zdieľa chutné recepty, ktoré doma pripravuje. Aj ona sama priznala, že nerada jedlo vyhadzuje a snaží sa využiť všetky zvyšky jedla, čo zostali.

Tak spravila aj v prípade ovsených placiek, ktoré upiekla zo zvyškov ovsenej kaše, ktorá jej zostala z predchádzajúceho dňa. Do ovsenej kaše, ktorá pozostávala z vločiek, mlieka, jablka, kokosu, škorice a mandľového mlieka, pridala len rozpučený banán a ryžovú múku.

Z hmoty vytvarovala placky a dala zapiecť na 180 stupňov na cca 20 minút. Podľa fotky sa zdá, že sa podarili, veď pozrite. 

Okrem tohto kreatívneho dezertu sa môžete inšpirovať aj jej vždy dobre vyzerajúcimi raňajkami, či domácim miláčikom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});