Pridlho single? Známy psychológ Aleš Bednařík poradil jedinú vec: Vyskúšajte, funguje

Ak už dlhšie nemôžete nájsť správneho partnera, budete musieť niečo zmeniť. Psychológ Aleš Bednařík vás nasmeruje!
  • Zdroj: pexels.com/jorgefakhourifilho

Ak už dlhšie nemôžete nájsť správneho partnera, budete musieť niečo zmeniť. Psychológ Aleš Bednařík vás nasmeruje!

Zoznam vlastností

Odporúča sa vraj robiť si zoznam toho, ako chceme, aby náš muž vyzeral, alebo, aký by mal byť. Na druhej strane vám nikto nepovie, kde toho pána dokonalého hľadať. Pretože bohužiaľ, už sme boli toľkokrát sklamané, že ak náhodou nespĺňa niečo zo zoznamu, škrtáme a hľadáme nanovo.

Lenže takýto prístup je čistý nezmysel. Áno, každá by možno chcela vysokého, vyšportovaného, úspešného, poriadkumilovného a starostlivého muža s čiernymi očami. Ale čo keď je práve pre vás správnym ten nižší, nenápadný kolega z druhého poschodia?

Čo keď ten muž s nie príliš vypracovaným bruchom bude skvelým otcom? Zabudnite na moment na to, ako by mal vyzerať a sústreďte sa viac na jeho správanie a na to, akým je človekom.

Vzhľad nie je všetko

Veľakrát sa sústredíme iba na výzor a potom sa čudujeme, prečo sa vedľa „pána dokonalého“ nudíme, nemáme si s ním čo povedať alebo sa naše názory diametrálne odlišujú.

Dlhodobo single však hneď neznamená, že ste extrémne náročné, niekedy to je len o tom, že ste sa príliš dlho sústredili na mužov, ktorí by vám šťastie do života nepriniesli. Nič však nie je stratené ak začnete dávať šance aj iným.

Kočky, ten PRAVÝ partner pre vás existuje: Ale tieto miesta škrtajte so zoznamu, tu ho určite NESTRETNETE! Radšej skúste zaloviť inde Zobraziť článok

Kde ich hľadať?

Zabudnime na stereotyp, opustime svoju komfortnú zónu, lebo muži vám pri dverách v Starej Kremničke len tak postávať a poklopkávať nebudú. Nech to ďalej nie je len o tom, že ráno vstanete, odídete do roboty, potom na kávu do miestnej kaviarne s kamarátkou, cez víkend do kina alebo divadla.

Netvrdíme, že šanca na zoznámenie neexistuje, no je malá. V tejto dobe už veľmi, veľmi malá. Uznávaný odborník, psychológ a happytarián Aleš Bednařík ponúka spôsob, ako niekoho vzrušujúceho spoznať: „Riešením je hľadať nové skupiny ľudí a nové situácie, kde sa môžete stretnúť s potenciálnym partnerom.“

Takže milé dámy, šup-šup pobežte na crossfit alebo sa zapíšte do fitka, na skupinový beh, prihláste sa na kurz varenia, jazykový kurz, kurz manažmentu, finančného poradenstva alebo sa zamerajte na workshopy. Skúste tomu dať šancu aj inak, ako len doteraz a uvidíte, že titul „single“ sa čoskoro stane minulosťou.

Kde nájsť toho PRAVÉHO? Dámy, zabudnite na online zoznamovanie, skutočná LÁSKA vás čaká na týchto miestach! Zobraziť článok

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});