Ležala v hotelovej izbe bez známok života... K smrti Janis Joplin sa viaže desivé proroctvo!

„Som obeťou toho, čo sa skrýva v mojom vnútri,“ povedala najväčšia speváčka 60-tych rokov Janis Joplin (†27) iba pár mesiacov pred svojou ...

„Som obeťou toho, čo sa skrýva v mojom vnútri,“ povedala najväčšia speváčka 60-tych rokov Janis Joplin (†27) iba pár mesiacov pred svojou smrťou.

Fotogaléria

Divoška popu je mŕtva

Janis ležala v hotelovej izbe medzi posteľou a nočným stolíkom bez známok života. Jej telo našiel cestovný manažér John Cooke potom, čo sa nedostavila do štúdia na naplánované nahrávanie s kapelou.

Pár hodín pred smrťou strávila v bare v LA, kde vypila pár drinkov so svojím klávesákom. Pomerne skoro odišla do svojej izby v hollywoodskom hoteli Landmark a zvyšok ostáva záhadou.

 Freddie Mercury - Queen
Boľavá duša nie je mýtus: 5 vecí, ktoré nás naučil Freddie Mercury Zobraziť článok

Stratili sme Perlu

O posledných chvíľach hudobnej ikony pohltenej sebazničujúcou kreativitou nevieme nič. S čím vo svojom vnútri zápasila, ako sa cítila, čo prežívala, či sa trápila…  

Súdna pitva preukázala, že príčinou smrti bolo predávkovanie, podobne ako v prípade Hendrixa, ktorý si svoj vražedný koktejl – amfetamín a tabletky na spanie – rozmiešal v alkohole.

Popol Janis Joplin bol rozptýlený nad Tichým oceánom pozdĺž Stinson Beach v severnej Kalifornii. O pár mesiacov neskôr, 11. januára 1971, vyšiel jej najúspešnejší album Pearl.

Pozrite si galériu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});