Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Najlepšie sexuálne polohy podľa znamenia: Hviezdy napovedia, ako si TO užijete ešte viac!

Zdá sa, že dnes už podľa hviezd dokážeme určiť takmer všetko. Ak vás zaujíma, aká poloha je pre váš sexuálny život a pôžitok ideálna, ...

Zdá sa, že dnes už podľa hviezd dokážeme určiť takmer všetko. Ak vás zaujíma, aká poloha je pre váš sexuálny život a pôžitok ideálna, skúste sa inšpirovať hviezdami.

Fotogaléria

Býk

Muž v znamení Býka je vášnivým partnerom, ktorý si sex užije najviac, keď je žena navrchu a zozadu. On má tak pocit, že všetko je v jeho vlastných rukách.

Blíženci

Na psíka. Poloha milovaná mnohými mužmi je Blížencovou slabosťou. Okrem tejto polohy preferuje naozaj zaujímavý a divoký slovník, ktorý dotvára atmosféru.

Prežite jeden nebeský ORGAZMUS za druhým: Na stimuláciu klitorisu nebudete potrebovať ruky, aj s touto pomôckou si vychutnáte VÁŠNIVÚ jazdu! Zobraziť článok

Rak

Citlivý, starostlivý a emocionálny Rak má rád v sexe romantiku. Inak to nie je ani s výberom pozície, kedy preferuje klasiku – misionára. Potrebuje mať pocit lásky a bezpečia.

Lev

Lev miluje drámu, vášeň a svoju osobnú silu. A ani jeho obľúbená poloha nie je preto žiadna nuda. Keď sa povie akrobacia a baletný tanečník, Lev si práve vtedy príde na svoje.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});