Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

6 tipov do postele pre ZNUDENÝCH: Nevera nie je riešenie, takto so svojím dlhoročným partnerom zažijete JAZDU, o akej sa vám ani nesníva!

Popri práci a deťoch sa môže zdať pravidelný a najmä kvalitný sex ako čistá utópia. Ak ste pripravení opäť rozdúchať oheň vo vašej spálni, ...

Popri práci a deťoch sa môže zdať pravidelný a najmä kvalitný sex ako čistá utópia. Ak ste pripravení opäť rozdúchať oheň vo vašej spálni, čítajte ďalej!

Fotogaléria

Prestaňte sa báť, užívajte si

OK, plán by bol. Teraz je na rade predohra. Začnite ho slovne dráždiť už od rána. Opätovné spojenie so svojím partnerom ako s milencom (nie so spolubývajúcim alebo „iba“ manželom) vám pripomenie, čo vás na ňom priťahovalo. Funguje to takto: akonáhle si dohodnete sex, očakávanie môže byť takmer rovnako dráždivé ako predstava toho, čo spolu v posteli vyvediete.

Ako spôsobiť mužovi priam neznesiteľnú ROZKOŠ? Napodobnite PORNO HEREČKY, toto všetko môžete od nich odkukať! Zobraziť článok

Nešetrite neslušnými textami alebo mu zanechajte šteklivú hlasovú správu. Najdôležitejším pohlavným orgánom je totiž mozog. Tak ho zásobte sexi predstavami, aby ste poriadne naštartovali svoj motor.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});