Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Chce vás len do POSTELE alebo na celý život? Podľa tohto to zistíte, ale POZOR, zistenie nemusí byť príjemné

Veľakrát si ľudia môžu zmýliť lásku s vášňou. Aby sa to nestalo aj vám, odložte na chvíľu ružové okuliare a pozrite sa na rozdiely, ktoré ...

Veľakrát si ľudia môžu zmýliť lásku s vášňou. Aby sa to nestalo aj vám, odložte na chvíľu ružové okuliare a pozrite sa na rozdiely, ktoré vám odhalia viac.

Fotogaléria

To, čomu chcete veriť a reálna skutočnosť sú často dve úplne rozdielne veci. Pretože, kým láska je o reálnom človeku a citoch, vášeň či pobláznenie je len ilúziou a predstavou o niekom. Ak sú vaše úmysly čisté a vy sama viete, čo chcete, otestujte si, ako je na tom váš partner alebo človek, s ktorým sa stretávate.

kancelárska erotika
Ako SEXUJÚ Slováci na pracovisku: Vášnivý ORÁL za zatvorenými dverami, rýchlovky v kuchyni a ako si užil nadržaný inštalatér Zobraziť článok

Komunikujete stroho, no na druhej strane máte kvalitný sex

Vášho partnera priťahujete a v posteli vám to skvele klape, no veľa toho o sebe neviete. Na rozhovory nezostáva čas a po tom, ako si spoločne užijete, sa vždy jeden z vás zdvihne a ide domov.

Toto je jeden z jasných znakov vášne, ktorá má však od lásky na míle ďaleko. Ak o sebe neviete ani po mesiacoch nočného stretávania viac, ako iba to, akú farbu spodnej bielizne nosíte, dajte si pozor, láska z toho nebude.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});