Máte chuť na dobré a rýchle jedlo, no zároveň sa vám nechce tráviť dlhé minúty v kuchyni? Inšpirujte sa týmito receptami.
Fotogaléria
Robiť každý deň komplikovanú večeru pre celú rodinu nie je sranda, preto to dnes skúste inak!
Pizza z lístkového cesta
Potrebujete:
-
Lístkové cesto
-
Olivový olej alebo paradajkovú omáčku
-
Oregano, bazalku a himalájsku soľ
-
Šunku, šampiňóny, mozzarellu, eidam, nivu, kukuricu, olivy, atď. (podľa toho, na čo máte chuť)
Príprava:
- Rozohrejte rúru na 180 – 200 stupňov.
- Rozložte lístkové cesto na papier na pečenie.
- Cesto potrite po celej ploche olivovým olejom alebo paradajkovou omáčkou a na vrch poukladajte ingrediencie, na ktoré máte chuť.
Na záver posypte oreganom, bazalkou, himalájskou soľou a polejte trochou oleja. Vložte pizzu do rozohriatej rúry a pečte na 180 stupňoch približne 15 až 20 minút.
Pokračovanie na ďalšej strane.