Prežila vlastnú klinickú smrť: To, čo doktorka Linda Kramer zažila a videla na DRUHEJ STRANE, bolo šokujúce!

V roku 2001 bola Dr. Linda Kramer lekársky vyhlásená za mŕtvu na takmer 15 minút. „Vrátila sa späť“ a vyrozprávala, čo zažila na mieste, ...

V roku 2001 bola Dr. Linda Kramer lekársky vyhlásená za mŕtvu na takmer 15 minút. „Vrátila sa späť“ a vyrozprávala, čo zažila na mieste, kde podľa jej vnímania strávila roky.

Fotogaléria

Podľa vlastných slov sa ocitla na obrovskom poli kvetov, v diaľke sa vypínali veľkolepé hory. Spočiatku si myslela, že vidí mestá s obrovskými budovami. "Videla som pohorie 30 000-krát väčšie ako Mount Everest. Kdekoľvek som bola, vzadu bolo obrovské pohorie. Videla som budovy s mrakodrapmi. Dubaj je v porovnaní s tým ako malé miniatúrne chatky. Videla som jazerá, všetko v panoramatickom výhľade."

Najfascinujúcejším zážitkom však pre ňu bolo, že sa mohla premiestňovať kam chcela len silou mysle. Chcela byť na vrchole hory, pomyslela na to a bola tam. Na svojej ceste zistila, že môže mať akúkoľvek podobu a stretávať sa s inými ľuďmi.

Aj keď nie je jediná, ktorá prežila stav klinickej smrti, nikto doteraz neopísal svoje posmrtné zážitky tak podrobne a živo. Príbeh Dr. Kramer stojí na zamyslenie. Či tomu veríte, je len na vás.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});