Na konte majú milióny dolárov a zástupy fanúšikov: Verili by ste, že tieto mužské hviezdy šoubiznisu NEDOKONČILI ani strednú školu?

Nedávno sme vám predstavili globálne ženské herecké a spevácke celebrity. Teraz nastal čas sa pozrieť aj na pánov, ktorí sa v škole dlho ...

Nedávno sme vám predstavili globálne ženské herecké a spevácke celebrity. Teraz nastal čas sa pozrieť aj na pánov, ktorí sa v škole dlho neohriali. Príčiny na to mali rôzne.

Fotogaléria

Al Pacino

Narodil sa v Bronxe talianskym rodičom, ktorí sa v jeho dvoch rokoch rozviedli. S mamou často chodieval na večerné predstavenia do kina. Mama a starí rodičia boli jeho prvým publikom, keď im prehrával videné filmové či divadelné postavy.

Al Pacino
KVÍZ pre fanúšikov fenomenálneho Ala Pacina: Tak schválne, ktorá otázka o jeho kariére vás zaskočí? Zobraziť článok

Medzi strednou umeleckou školou Manhattan High School of the Performing Arts a herectvom si vyskúšal zamestnanie redakčného poslíčka, uvádzač, sťahovák, poštár… Nakoniec to dotiahol na filmového Oscara (za drámu Vôňa ženy) a označenie jedného z najlepších svetových hercov.

Christopher Reeve
Slávny filmový Superman skončil ako ĽUDSKÁ TROSKA: Jeho žena sa o neho obetavo starala, žiaľ, aj ona umierala psychicky zničená a v bolestiach Zobraziť článok
Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});