Nečakajte do nového roka, začnite IHNEĎ! Tu sú 4 tipy, ako skutočne dosiahnuť svoje športové ciele a zhodiť pár kíl

Určite to dokážete! Plná entuziazmu si stanovujete športové ciele a ste si úplne istá, že tentoraz sa vám konečne podarí schudnúť, vyrysovať ...
  • Zdroj: Getty/AleksandarGeorgiev

Určite to dokážete! Plná entuziazmu si stanovujete športové ciele a ste si úplne istá, že tentoraz sa vám konečne podarí schudnúť, vyrysovať svaly alebo byť fit. Tieto tipy vám pomôžu.

Prečo po čase vaša motivácia zmizne a z vašich skutočných športových cieľov nezostane nič? Okrem toho, že ich posúvate ďalej do budúcnosti? Aby sa to už neopakovalo, tu je niekoľko tipov, ako tentoraz skutočne dosiahnuť to, čo ste si predsavzali.

TRI dôvody, prečo po 60-ke nechudnete: Zbaviť sa NEBEZPEČNEJ nadváhy vo vyššom veku dá zabrať, takto sa vám to podarí oveľa jednoduchšie! Zobraziť článok

1. Zmeňte svoj postoj

Pokiaľ nie ste nadšená športovkyňa, cvičenie je pre vás ako za trest. Namiesto toho, aby ste sa na pohyb pozerali ako na niečo negatívne, zmeňte svoje myslenie a pozrite sa na to inak. Cvičenie je spôsob, ako zlepšiť svoje zdravie a urobiť niečo dobré pre svoje telo. Ak budete k cvičeniu pristupovať s touto myšlienkou, cvičenie si užijete.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});