Horoskop na tento týždeň: Panna zarobí slušné peniaze, Strelec zdolá ťažké bremená! Ktoré znamenie očarí svojou bystrosťou?

Generačné konflikty aj finančné problémy hrozia tento týždeň niektorým znameniam. Určite si však treba urobiť čas na šport, masáž alebo ...
  • Zdroj: Getty/EXTREME-PHOTOGRAPHER

Generačné konflikty aj finančné problémy hrozia tento týždeň niektorým znameniam. Určite si však treba urobiť čas na šport, masáž alebo víkendový wellness. Čo vás ešte čaká? Dozviete sa z horoskopu.

Býk

Vzťahy: S každým sa nedá vyjsť podobrotky. Niekto potrebuje, aby ste zvýšili hlas, iný zasa, aby ste aspoň formálne vyslovili nejakú vyhrážku, nech sa vám to akokoľvek prieči. Skutočný pokoj nájdete až v súkromí.

Peniaze – práca: Na nevhodnom mieste neupútavajte na seba pozornosť vedomosťami, ktoré sú vytrhnuté z kontextu. Narobíte si nepriateľov, ba zosmiešnite sa. Radšej iba pozorujte. Mierny nepokoj si môžete navodiť i sami.

Zdravie: Nakoľko budete v dobrej kondícii, nemusíte sa obávať, že by ste nebodaj prepadli panike natoľko, že nebudete schopní vyriešiť dôležité záležitosti. Budete sa vedieť pohybovať v tlačenici, i keď to spočiatku mierne zavŕzga.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});