Britney priznala po 23 rokoch BOLESTIVÉ tajomstvo z mladosti: Interrupcia a ťažké traumy! Čo sa v skutočnosti stalo medzi ňou a Justinom?

Svojho času boli ideálnym párikom snov. Popová princezná Britney Spears istý čas chodila aj so spevákom chlapčenskej skupiny 'N Sync, ...

Svojho času boli ideálnym párikom snov. Popová princezná Britney Spears istý čas chodila aj so spevákom chlapčenskej skupiny 'N Sync, Justinom Timberlakeom.

Fotogaléria

Po vzájomnej dohode nakoniec absolvovala interrupciu. Keby bolo rozhodnutie iba na Britney, dieťa by porodila. Téme sa venoval aj web people.com. V skladbe Everytime z roku 2004 dokonca „medzi riadkami“ naznačila, že má za sebou takúto traumu.

Podľa speváčky je to dodnes jedna z najbolestivejších vecí, ktoré zažila v živote. Viac podrobností o tejto smutnej skúsenosti by mali priniesť jej knižné pamäte The Woman In Me (vyjdu 24. 10. 2023), ktoré majú byť príbehom o moci, sláve, materstve a nádeji.

Viac fotiek nájdete v galérii.

Brooke Shields, Andre Agassi, Tom Cruise, Nicole Kidman, Bruce Willis, Demi Moore
Ich veľká láska je už minulosťou: Ikonické páry šoubiznisu, ktoré sme kedysi obdivovali Zobraziť článok

Britney je aktuálne už trikrát rozvedenou štyridsiatničkou. Justin sa v roku 2012 oženil s americkou herečkou Jessicou Biel.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});