Päť módnych PREHREŠKOV, ktorých sa dopúšťajú ženy po 30-ke: Už ste veľká, na toto si dajte POZOR!

Na začiatku tridsiatky mnohé ženy vyčistia skriňu a zmenia svoj štýl tak, aby pôsobil nadčasovejšie a dospelejšie. OK, vo všeobecnosti ...
  • Zdroj: Getty/filadendron

Na začiatku tridsiatky mnohé ženy vyčistia skriňu a zmenia svoj štýl tak, aby pôsobil nadčasovejšie a dospelejšie. OK, vo všeobecnosti sa pre tieto ženy veľa mení, ale základ šatníka treba meniť s rozumom!

3. Zbohom, nízky sed nohavíc

Samozrejme, krátke topy a nízke džínsy boli v roku 2000 pútavé. V posledných rokoch zaznamenali veľký návrat, no naozaj chcete riskovať „robotnícky dekolt“ pri zohýbaní sa v supermarkete? Nie! Rozhodnite sa pre nohavice, ktoré sedia nad bokmi. Džínsy s vysokým pásom nie sú len super šik, môžu tiež skryť problémové oblasti.

Second hand sa dostáva do pozornosti mladých žien čoraz viac.
Second hand ako z luxusného butiku? Uchmatnite si ORIGINÁLNY KÚSOK od týchto šikovných báb, nikde nič podobné neuvidíte! Zobraziť článok

4. Žehlite

Nemáte chuť vytiahnuť žehličku a žehliacu dosku zo skrine? Mali by ste. Najmä, ak si chcete obliecť niečo ľanové, pretože, je rozdiel mať jeden záhyb po nosení a mať pokrkvaný kúsok vytiahnutý z dna skrine. Ak potrebujete vyzerať perfektne na špeciálnu príležitosť, voľte nekrčivé prírodné látky a outfit starostlivo plánujte.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});