Päť módnych PREHREŠKOV, ktorých sa dopúšťajú ženy po 30-ke: Už ste veľká, na toto si dajte POZOR!

Na začiatku tridsiatky mnohé ženy vyčistia skriňu a zmenia svoj štýl tak, aby pôsobil nadčasovejšie a dospelejšie. OK, vo všeobecnosti ...
  • Zdroj: Getty/filadendron

Na začiatku tridsiatky mnohé ženy vyčistia skriňu a zmenia svoj štýl tak, aby pôsobil nadčasovejšie a dospelejšie. OK, vo všeobecnosti sa pre tieto ženy veľa mení, ale základ šatníka treba meniť s rozumom!

Aj keď je v móde dovolené takmer všetko, predsa len sa nájde zopár malých trapasov, ktoré hrozia najmä tridsiatničkám. Toto sú hlavné odporúčania pre ženy, ktoré prekročili hranicu:

1. Prestaňte sledovať každý nový trend

Módne trendy sú zvyčajne krátkodobé a rýchlo môžu skončiť v najvzdialenejšom kúte vášho šatníka. Preto netreba investovať vždy do najnovších kúskov, keď sa namiesto toho môžete rozhodnúť pre nadčasové kusy oblečenia, ako je jednoduchá ľanová blúzka alebo elegantná sukňa. Úprimne, nesledovať vždy každý trend je veľmi oslobodzujúce.

SCHUDNÚŤ a OMLADNÚŤ: Ak si do jedálnička zaradíte túto potravinu, ZMENA môže prísť ešte do leta! Zobraziť článok

2. Investujte

Kvalita je dôležitejšia ako kvantita. Nebuďte v strese, ak ste si tento týždeň vzali tú istú blúzku už druhýkrát. Nikto si to nevšimne. Okrem toho, rýchla móda je out. Pri nákupe z druhej ruky si vyberajte tie najkvalitnejšie kusy oblečenia namiesto toho, aby ste kupovali veľa vecí naraz. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});