Pravidlá DYMOVÉHO looku po 40-ke a 50-ke: Takýto mejkap premieňa ženy na DRAČICE, naučte sa, ako ho správne vytvoriť

Dymové líčenie je dokonalým spojencom každej ženy. Večerným šatám dodáva hviezdny nádych a sofistikovanosť tým najklasickejším spôsobom. ...

Dymové líčenie je dokonalým spojencom každej ženy. Večerným šatám dodáva hviezdny nádych a sofistikovanosť tým najklasickejším spôsobom. Ale ako ho dosiahnuť?

Fotogaléria

4. Znova naneste tmavý tieň do záhybu očného viečka, na vonkajšiu stranu, pre štruktúru. Vrstvite, kým nedosiahnete požadovanú intenzitu. Je lepšie začať pomaly a postupne zvyšovať množstvo pigmentu, ako začať priamo veľmi silno. Dokončite čiernou maskarou a prečešte obočie.

Možno ani netušíte, ako si škodíte: Toto sa stane, keď prestanete používať riasenku! Zobraziť článok

Dymové oči pôsobia sexi v každom veku:

40+

Uprednostnite hnedé tiene pred čistou a tvrdou čiernou. Namiesto prelínania tmavých tieňov cez celé pohyblivé viečko a v záhybe očnice smerom nahor smerom k oblúku, vytieňujte len 3/4 pohyblivého viečka. Do záhybu vložte nude alebo pastelový tieň.

50+

Držte sa ešte bližšie k okrajom mihalníc a zjemnite ich odtieňmi šedohnedej, orieškovej, hrdzavohnedej alebo bridlicovo sivej. Do vnútorného kútika oka naneste svetlý tieň na otvorenie a osvieženie pohľadu. Vyhnite sa farbeniu celého viečka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});