Old Money Style ALEBO elegancia monarchie: Ak chcete pôsobiť LUXUSNE, nemusíte vysoliť majland! Stačí, ak si osvojíte tieto triky

Na vytvorenie elegantného looku netreba veľa, stačí vedieť, na aké kúsky oblečenia staviť!
  • Zdroj: Northfoto

Na vytvorenie elegantného looku netreba veľa, stačí vedieť, na aké kúsky oblečenia staviť!

Za posledný rok sa na sociálnych sieťach vo veľkom šíril výraz “Old Money Style” alebo „štýl starých peňazí“. Po podrobnom pohľade na móla aktuálnych módnych prehliadok je viac než isté, že tento trend bude pokračovať! Ale ako tento štýl vytvoriť a kde nájsť tie správne kúsky?

Kľúčová filozofia znie: kombinujte elegantne a luxusne bez toho, aby ste na to museli míňať veľa peňazí - Old Money Style opisuje štýl obliekania ľudí, ktorí si majetok vybudovali v priebehu generácií a je im pridelený segment klasickej a veľmi elegantnej módy. A presne o tom tento virálny trend je!

Materiály

Ako už bolo spomenuté, vzhľad má veľa spoločného s vysoko kvalitnými látkami ako kašmír, vlna, hodváb alebo ľan. Tie dokážu s výsledným lookom outfitu ohromné veci, najmä ak sa držíte požadovaného minimalizmu. Veľmi obľúbené sú aj štruktúrované materiály, ako pletené vzory, jednofarebné paisley, tvíd alebo buklé.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});