Malého Jacka zo seriálu Dva a pol chlapa by ste dnes už NESPOZNALI: Ako vyzerá, a vráti sa do sveta filmu po VIDEU, ktoré mu zničilo kariéru?

Už ako desaťročný chlapec dostal Angus T. Jones skvelú hereckú príležitosť. Tou bolo účinkovanie v americkom televíznom sitcome Dva a ...

Už ako desaťročný chlapec dostal Angus T. Jones skvelú hereckú príležitosť. Tou bolo účinkovanie v americkom televíznom sitcome Dva a pol chlapa, kde hral syna jedného z hlavných hrdinov.

Fotogaléria

Kariéra v troskách

Potom prišiel pre neho nešťastný november 2012, ktorý mu v podstate zničil celú filmovú kariéru. Vtedy sa objavil na videu cirkevnej organizácie Forerunner Chronicles, v ktorom naliehal na fanúšikov a divákov seriálu Dva a pol chlapa, aby ho prestali sledovať a bojkotovali ho, doslova, „prestali plniť svoje hlavy špinou“.

Film Sám doma sa stal nesmrteľnou klasikou.
Lupič z filmu Sám doma hovorí o atmosfére na pľaci: Kevinovi som sa vyhýbal, toto je dôvod! Zobraziť článok

Ďalej uviedol: „Nemôžem byť bohabojný človek a zároveň účinkovať v tejto televíznej show. Necítim sa dobre, keď sa učím čo prikazuje Biblia a zároveň v tejto show účinkujem.“

Následky nenechali na seba dlho čakať, zo seriálu bol pochopiteľne vyhodený, hoci sa ešte objavil vo finálnej epizóde (2015).

Judy Garland, Elizabeth Taylor, Natalie Wood
DESIVÉ príbehy detských hviezd zo starého Hollywoodu: DRASTICKÉ diéty, sexuálne obťažovanie a zaobchádzanie ako s tovarom Zobraziť článok

Ostatnýkrát sa objavil pred kamerami v roku 2016 v jednej časti internetového seriálu Horace a Pete. Odvtedy už žiadnu úlohu nemal. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});