Malého Jacka zo seriálu Dva a pol chlapa by ste dnes už NESPOZNALI: Ako vyzerá, a vráti sa do sveta filmu po VIDEU, ktoré mu zničilo kariéru?

Už ako desaťročný chlapec dostal Angus T. Jones skvelú hereckú príležitosť. Tou bolo účinkovanie v americkom televíznom sitcome Dva a ...

Už ako desaťročný chlapec dostal Angus T. Jones skvelú hereckú príležitosť. Tou bolo účinkovanie v americkom televíznom sitcome Dva a pol chlapa, kde hral syna jedného z hlavných hrdinov.

Fotogaléria

Ako malý Jack Harper sa zviditeľnil po boku hviezdneho Charlieho Sheena a Jona Cryera (neskôr aj Ashtona Kutchera, ktorý nahradil Sheena) v seriáli Dva a pol chlapa. Svoju postavu hral dlhých osem rokov.

Svojho času bol najlepšie plateným detským hercom. Ak zdroje neklamú, tak za jednu epizódu mal zarobiť cca 300-tisíc dolárov. Dnes má Angus 29 rokov, a nič z neho nepripomína bývalú detskú hviezdičku.

Edward Furlong
Edward Furlong nezvládol skorú slávu: Detskú hviezdu DROGY takmer celkom zničili, jeho fyzická PREMENA je neuveriteľná! Zobraziť článok

Angus Turner Jones začínal v šoubiznise ako päťročný v komediálnej dráme Milionár. Potreboval ešte ďalších päť filmov pokým sa prepracoval do celosvetovo úspešného komediálneho seriálu Dva a pol chlapa (2003-2011). Celkovo nahral deväť filmov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});