Je tu sezóna svadobných obradov: Ak ste pozvaná, POZOR na outfit! Čo by ste si mali obliecť, aby ste nespôsobili FAUX PAS?

Dostali ste pozvanie na svadbu a veľmi sa tešíte. Tu sa však začne vynárať otázka, čo si obliecť a čomu sa vyhnúť, aby ste boli dámou ...
  • Zdroj: Getty/Berezko

Dostali ste pozvanie na svadbu a veľmi sa tešíte. Tu sa však začne vynárať otázka, čo si obliecť a čomu sa vyhnúť, aby ste boli dámou a nespôsobili si hanbu...

Uvažujete správne Existujú totiž pravidlá svadobnej etikety, ktoré platia skoro všade vo svete. Vo veľkej miere totiž kopírujú tie z bežného života. Nemali by ste meškať, starší majú prednosť, žena stojí vždy po pravici muža, hostia sediaci vedľa seba sa navzájom zoznámia a jesť začnú až po tom, ako začne jesť hostiteľ. To je len pár z nich.

Ktorý zo 4 typov KLOBÚKOV nosíte? Nebudete veriť, čo všetko o vás prezradí model, ktorý ste si vybrali! Zobraziť článok

Čo však platí v módnej oblasti?

Zistite, či sa svadba odohráva v kostole alebo na úrade. Druhým dôležitým vodítkom je pozvánka, kde môže, ale aj nemusí byť uvedený tzv. dress code. Ak uvedený je, výber outfitu bude pomerne jednoduchý. Napriek tomu si dajte pozor na tieto chyby:

1. Biele šaty

Nezabudnite, že toto nie je váš deň. Svadobný pár vás nepozval, aby ste sa prišli „pretŕčať“. Biela patrí iba neveste. Bodka. To isté platí o výraznej červenej. Vyberte si lichotivé šaty, ktoré však na seba zbytočne neupútavajú pozornosť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});