Kedysi krásnu herečku Bridget Fonda dnes NESPOZNÁVAJÚ ani verní fanúšikovia. Dala moletka s vyrastenými ŠEDINAMI definitívne zbohom filmu?

Niekto sa kariére venuje až do posledného dychu, druhý si vie po čase povedať, kedy dosť.

Niekto sa kariére venuje až do posledného dychu, druhý si vie po čase povedať, kedy dosť.

Fotogaléria

V hereckej rodine, kde nebola núdza ani o najprestížnejšie filmové ocenenia bola aj talentovaná Bridget nominovaná na Zlatý glóbus za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe za úlohu Mandy Rice-Davies. Získala aj nomináciu na cenu Emmy za televízny film In the Gloaming (1997) a druhú nomináciu na Zlatý glóbus za No Ordinary Baby (2001).

S aktívnym herectvom skončila v roku 2002, rozlúčila sa rodinnou fantasy Kai a Gerda (Snow Queen). Po zásnubách sa sústredila len na rodinný život. Koncom februára 2003 mala v Los Angeles vážnu autonehodu pri ktorej utrpela zlomeninu stavca.

Talianska bohyňa, Monica Bellucci.
58-ročná Monica Bellucci nafotila ODVÁŽNE fotky: Pohľad na jej KRIVKY vyráža dych rovnako ako jej tajný vzťah so slávnym režisérom! Zobraziť článok

Možno aj to bolo príčinou obmedzenia pohybu, ktorý ju o 20 rokov zmenil na nepoznanie. Z kedysi sviežej a štíhlej herečky je moletnejšia pani s vyrastenými šedinami. Jej aktuálne foto uvidíte tu.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});