Násilná smrť krásnej herečky Lany Clarkson otriasla Hollywodom: Jej VRAH, známy filmový producent zomrel len pred 2 rokmi!

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná ...
  • Galéria12
  • Zdroj: Northfoto, Instagram / @lanaclarkson

Najprv to mala byť iba nehoda, keď sa mala maznať so zbraňou známeho hudobného producenta, nakoniec z toho bola obyčajná chladnokrvná vražda. Takú smrť si nezaslúžila.

Fotogaléria

Sympatická americká herečka a modelka Lana Jean Clarkson (*5.4.1962) začala filmovú kariéru v roku 1982 vo filme Zlaté časy na Ridgemont High, kde sa nakrátko objavila po boku budúcich hviezd Seana Penna a Jennifer Jason Leigh.

V priebehu 70. a 80. rokov sa mihla v epizódnych postavách vtedajších seriálových hitov, ako napr. Mike Hammer (1984), Knight Rider (1982) s hlavnou hviezdou Davidom Hasselhoffom alebo akčnom A-tíme (1983).

Keanu Reeves
Osudom ťažko skúšaný Keanu Reeves: Smútok časom slabne, nikdy nezmizne, tvrdí herec, ktorý tragicky prišiel o dcéru aj priateľku Zobraziť článok

Ale známou ju  urobila až spolupráca s režisérom béčkových filmov Rogerom Cormanom. Najprv vo fantasy snímke Deathstalker, a neskôr v hlavnej úlohe Barbariar Queen, kde hrala akýsi ženský protipól svalnatého Schwarzeneggera v Connanovi. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});