Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Chcete dosiahnuť orgazmus len pri hraní sa s bradavkami? Nebojte sa to vyskúšať, TAKTO sa to dá!

Pre niektorých mužov a ženy môže byť stimulácia bradaviek veľmi príjemná. Sú spolu s ich blízkym okolím posiate množstvom nervových zakončení, ...

Pre niektorých mužov a ženy môže byť stimulácia bradaviek veľmi príjemná. Sú spolu s ich blízkym okolím posiate množstvom nervových zakončení, ktoré vedia nabudiť rovnakú časť mozgu ako klitoris.

Fotogaléria

Pohlavné orgány, mozog a bradavky sú prepojené, pričom miecha je komunikačným spojením medzi všetkými tromi časťami. Pri dotyku na citlivých bradavkách ľahko zažijete zvýšené sexuálne vzrušenie. Téme sa venoval aj web dailystar.co.uk.

V dotazníkovej štúdii publikovanej v časopise Sexual Medicine na vzorke 148 mužov a 153 žien sa ďalej analyzovala stimulácia bradaviek v spojitosti a ich sexuálnym vzrušením.

Muži nahlas o tom, čo si NAOZAJ myslia o malých a OBRÍCH prsiach: Áno, páčia sa nám veľké tekvice... ALE! Zobraziť článok

Výsledky ukázali, že neuveriteľných 81,5 % žien uviedlo nárast vzrušenia. U mužov to bolo približne 51,7 %. Malá alebo žiadna stimulácia bola zistená len u 7,5 % účastníkov.

Ako to vyskúšať? Návod nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});