Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Aj bez sexu viete dosiahnuť dychberúci orgazmus: Činnosti, ktoré zaskočili samotných ľudí!

Na prvé počutie to znie divne, ale na svete sa predsa deje množstvo nevysvetliteľných vecí, tých okolo sexu nevynímajúc.

Na prvé počutie to znie divne, ale na svete sa predsa deje množstvo nevysvetliteľných vecí, tých okolo sexu nevynímajúc.

Fotogaléria

Stimulácia chodidiel

O tej hovorí prípad ženy z Holandska, ktorá utrpela nervové poškodenie. To spôsobilo, že jej chrbtica nedokázala rozlíšiť impulzy medzi vagínou a chodidlom. Lekári tvrdia, že tento druh problému nie je taký nezvyčajný, a dôvod, prečo o ňom viac nepočujeme, je ten, že trpiaci sú z toho príliš v rozpakoch.

Ak najbližšie pri prechádzke v parku uvidíte bosú ženu chodiacu po tráve s úsmevom od ucha k uchu, tak ju nerušte – možno jej v tej chvíli nič k šťastiu nechýba.

Cvičenie

Zaskočila vás v posilňovni veľká účasť žien? Po tomto vysvetlení už nebude. Vedci totiž zistili, že až 40 percent zažilo orgazmy vyvolané čisto cvičením – bez priamej stimulácie pohlavných orgánov či erotogénnych zón, alebo dokonca fantázie. Zatiaľ sa neprišlo na to, čo to spôsobuje. Takže baby, najneskôr od najbližšieho pondelka sa začína poctivo cvičiť.

Ako vnímajú muži sex po pôrode?
Dôvody, pre ktoré s vami partner po narodení dieťaťa nechce sexovať Zobraziť článok

Pôrod

Nuž, je to asi tá najmenej sexuálna situácia, ale predsa pri nej asi 0,3 percenta žien dosiahne vyvrcholenie. Opýtať sa teraz mamu na detailný priebeh svojho pôrodu ale neodporúčame.

Syndróm permanentného sexuálneho vzrušenia

Za skratkou PGAD (Persistent genital arousal disorder) sa skrýva ochorie, ktoré znie ako ironický trest vytrhnutý priamo z Danteho Pekla. "Tak ty máš rád sex, čo?" hovorí diabol. "Tak čo si myslíš o neustálom vyvrcholení, každý deň, navždy?" Najhoršie na tom je, že je takmer nemožné získať od ostatných úprimný súcit, a pravdepodobne musíte stále počúvať otázku „No, nie je to niekedy celkom super?" No nie je. Postihnutý pacient týmto stavom trpí, a je z toho zničený.

Našťastie v poslednom čase došlo k prelomovým objavom, a možno si ľudia trpiaci touto chorobou budú môcť jedného dňa spoľahlivo užívať orgazmy tak, ako zvyšok bežnej populácie.

Pokiaľ ste zažili nejaký iný zvláštny druh nesexuálne dosiahnutého orgazmu, pokojne nám o ňom napíšte na náš redakčný mail zenskycas@novycas.sk.  

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});