"Srdce mám dotrhané," celebrity reagujú na nečakanú smrť Andyho Fletchera

Sociálne siete sa zahalili do čiernej. Kapela Depeche Mode oznámila smrť svojho zakladajúceho člena Andrewa Fletchera (†60).

Sociálne siete sa zahalili do čiernej. Kapela Depeche Mode oznámila smrť svojho zakladajúceho člena Andrewa Fletchera (†60).

Fotogaléria

"Sme šokovaní a naplnení obrovským smútkom z predčasného odchodu nášho drahého priateľa, člena rodiny a spoluhráča Andyho 'Fletcha' Fletchera," napísali na Twitteri členovia DM – Martin Gore a David Gahan. "Fletch mal skutočné zlaté srdce a bol tu vždy, keď ste potrebovali podporu, porozprávať sa či sa zasmiať…"

Oznámenie príčinu smrti nešpecifikovalo.

Britská kapela Orchestral Maneuvers in the Dark na Twitteri uviedla, že ich štvrtkový koncert bude ovplyvnený veľkým smútkom. "Krásny človek v úžasnej kapele. Posielame všetku našu lásku jeho rodine."

Lol Tolhurst, zakladajúci člen skupiny The Cure napísal: "Poznal som Andyho a považoval som ho za priateľa. V mladosti sme prešli mnohými rovnakými cestami. Moje srdce patrí jeho rodine, kolegom z kapely a fanúšikom DM. RIP Fletch."

"Sme zarmútení a šokovaní. Fletch bol srdečný, priateľský a zábavný človek, ktorý miloval elektronickú hudbu a vedel si tiež rozumne poradiť v hudobnom biznise," stojí v oficiálnom vyhlásení synthpopovej formácie Pet Shop Boys.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});