Takto vyzerá nefalšovaná láska: Najsladšie momenty Davida Beckhama s dcérkou Harper

Od svadby Davida a Victorie Beckham už ubehlo neuveriteľných 23 rokov. Dvojica za ten čas čelila špekuláciám o manželskej kríze, rozvode ...

Od svadby Davida a Victorie Beckham už ubehlo neuveriteľných 23 rokov. Dvojica za ten čas čelila špekuláciám o manželskej kríze, rozvode i hlasom o údajných milenkách. Zostali však nezlomní, vďaka čomu sa zaradili do rebríčka najstabilnejších celebritných párov súčasnosti.

Fotogaléria

Písal sa rok 1997, kedy sa Victoria v priliehavom latexe vlnila vo videoklipe k skladbe Say You'll Be There dievčenskej skupiny Spice Girls.

"Keď som ju uvidel v tom oblečení, hneď som vedel, že si ju musím získať. Kto by to bol vtedy povedal, že budeme spolu takto dlho," napísal David na Instagrame pri príležitosti výročia svadby.

Victoria Beckham
Čo urobí zo šedej myšky bohyňu štýlu? Odpoveďou je šatník Victorie Beckham! Zobraziť článok

Výsledkom ich spoločnej lásky sú štyri deti: Brooklyn, Romeo, Harper a Cruz. Kým mnohé hviezdičky svoje potomstvo pred fotoobjektívmi novinárov chránia ako oko v hlave, Beckhamovci záujem médií neriešia.

Navyše, fotky takpovediac „z kuchyne“ zverejňujú prostredníctvom sociálnych sietí sami, vďaka čomu celý svet vie, že chlapci sú celý otec a malá Harper je na najlepšej ceste stať sa módnou ikonou! 

Najmladšie dieťa Davida a Victorie dokonale zvýrazňuje ich jemnú stránku.

Či už podporuje svoju mamu na módnej prehliadke, alebo fandí po boku svojho otca na futbalovom štadióne, vždy je miláčikom publika. 

Pozrite si najsladšie momenty 10-ročnej Harper so svojím ockom, Davidom Beckhamom >>

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});