Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Na čo myslia muži tesne pred orálnym sexom? Neuveríte, k čomu sa priznali

Myslíte si, že v momente, kedy ich beriete do úst totálne vypnú? Omyl, mozog im funguje na plné obrátky a niektoré myšlienky dokážu riadne ...
  • Zdroj: Getty/skynesher

Myslíte si, že v momente, kedy ich beriete do úst totálne vypnú? Omyl, mozog im funguje na plné obrátky a niektoré myšlienky dokážu riadne prekvapiť.

„Mám si stiahnuť ponožky, alebo si ich nechám…“ (Patrik, 31)

„Sťahujú sa mi nohavice, ona už na kolenách a ja rozmýšľam, ako to budeme robiť. Postojačky? Mám si sadnúť? Alebo si ľahnúť na posteľ? Najradšej pri tom ležím a si to užívam so zatvorenými očami. Môj penis hlboko v jej ústach a nech sa len hrá s mojimi guľami.“ (Marcel, 40)

„Už som myslel aj na to, že musím zobrať fáro do servisu. Neviem, čo so mnou bolo, vôbec som si ten orál neužil. Obyčajne si to užívam a pozerám sa pritom na partnerku. Je v tom niečo zvrhlé ako si ma berie do úst.“ (Aďo, 30)

„Mal som krátku známosť, u mňa žiadne city, ona sa asi zaľúbila. Využil som ju len na sex, orál robila neskutočne.Trochu som sa bál toho, že to odhalí a potom ma v tom najlepšom pohryzie tam dole. Našťastie, nikdy sa to nestalo." (Mário, 25) 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});