Mladá Slovenka uľahčila ženám cestu ku kráse: Jej beauty zlepšovák budete zbožňovať!

Trápi vás akné v dospelosti či popraskané žilky? Môžu byť signálom podlomeného zdravia, ale aj nesprávnej starostlivosti, upozorňuje ...

Trápi vás akné v dospelosti či popraskané žilky? Môžu byť signálom podlomeného zdravia, ale aj nesprávnej starostlivosti, upozorňuje odborníčka.

Fotogaléria

Skúšaš beauty novinky aj na sebe?

Jasné. Všetky.

Ako si spomínaš na svoje podnikateľské začiatky?

Celkom zreteľne. Vo svojom živote vsádzam na pocity – ak dostanem nápad, a veľmi ho chcem zrealizovať, tak si za ním idem na 200%. Presne tak to bolo aj so salónom. Keď svoju prácu naozaj milujete, chcete sa v nej rozvíjať, nechcete stagnovať na jednom bode. Cítila som, že ďalším krokom je vlastný biznis.

A doň je potrebné investovať - časovo, materiálne, finančne...

Presne tak. Nič z toho by som nerobila, keby som nebola presvedčená, že to, čo robím, má význam.

O ktoré beauty služby je v súčasnosti najväčší záujem?

Čistenie pleti, prístrojové ošetrenia, lifting pleti, celkovú úpravu obočia, lamináciu, lashlifting, masáže, líčenie, maderoterapie tváre aj tela... je toho viac. Čoraz viac prichádzajú klientky s rosaceou - chronickým zápalom pokožky, drobnými žilkami podedenými po predkoch atď.

Pre nich je kritické najmä zimné obdobie, ale ani v lete netreba starostlivosť zanedbať. Vyhýbať sa priamym lúčom slnka a používať SPF faktor by malo byť samozrejmosťou.

Čo v súvislosti s krásou trápi dnešné ženy najviac?

Žijeme v dobe sociálnych sietí a všade prítomnej reklamy. Klientky prichádzajú často zmätené a nevedia, čo majú robiť a či to, čo používajú, je správne atď...

Môže za problémy pleťou spôsob života, aký vedieme?

Jednoznačne. Ak by sme sa mali rozprávať, čo so stavom našej pleti súvisí najviac, začala by som črevami. Pokiaľ nemáme trávenie nastavené správne, a črevná mikroflóra nie je v poriadku, odzrkadlí sa to na našej pokožke.

Dôležitú úlohu zohrávajú hormóny. Tzv. hormonálne akné sa vyskytuje na spodnej časti brady pred menštruáciou, počas puberty v tehotenstve, po vysadení HA a pod, určite to poznáte. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});