Horoskop na tento týždeň: Lev zažiari tam, kde by to nikto nečakal. Na jedno znamenie čakajú HROZNÉ chvíle, nejaký žiarlivec urobí škandál na verejnosti

V zamestnaní sa bude dariť a na niektoré znamenia čakajú aj priaznivé dni v láske. Čo si pre vás pripravili hviezdy tento týždeň? Dozviete ...
  • Zdroj: Getty/Artem Tryhub

V zamestnaní sa bude dariť a na niektoré znamenia čakajú aj priaznivé dni v láske. Čo si pre vás pripravili hviezdy tento týždeň? Dozviete sa z nášho horoskopu.

Baran

Vzťahy: So svojim okolím celkom normálne nevyjdete. Bude to možno pýcha alebo iný druh istej arogancie, ktorým dáte blízkym pocítiť, ako ste na tom úžasne, akí ste nepostrádateľní a všetci vás temer zvelebujú.

Peniaze – práca: Podarí sa vám dokončiť všetko, na čom vám záleží. Nedajte sa rozladiť klebetami a narážkami na vašu osobnosť. Uvedomte si, že sú ľudia, čo na viac toho nemajú. Neopíjajte sa leskom a úspechmi, lebo každé svetské šťastie je vrtkavé.

Zdravie: Vyčerpáte sa, a tak niečo pocítite i na svojom zdraví, hoci nepôjde o nič mimoriadne. Ak chcete ovládnuť svoje pocity a vylepšiť si i kondíciu, trochu cvičte, trochu dýchajte a počas večerov aj meditujte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});